USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[4 Лютого 2016 14:23] Маруся: Які дії керівника організації, у випадку виявлення у працівника "липового" диплому про вищу освіту?
Відповідь юриста:
Все залежить від відносин із працівником. Якщо працівник цінний, і приносить користь компанії, – то це залежить від подальшого бажання співпрацювати з ним. А якщо ж факт наявності в працівника підробленого диплому буде для роботодавця ганебним явищем, і він бажатиме його звільнити, то це можливо зробити з підстав, що такий працівник не відповідає встановленим для посади кваліфікаційним вимогам, зокрема рівню освіти. Та повідомити про цей випадок міністерство освіти та той ВУЗ, диплом якого є підробленим. Також можна повідомити поліцію.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus