USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[7 Лютого 2016 18:25] Анюта: Подскажите, пожалуйста, я купила телефон на 2 "симки" в интернет-магазине, пропользовалась им пару дней, но он отвратительный - на счёт приёма связи (практически постоянно отсутствует антена на одной и на второй карточках). Что мне делать? Как правильно поменять или вернуть? СПАСИБО.
Відповідь юриста:
Доброго дня! У відповідності до Закону України "Про захист прав споживачів" Ви маєте право впродож 14 днів вимагати замініти його на інший схожий товар належної якості, а якщо такого не буде - вимагати повернення сплачених коштів.

Тому рекомендую Вам написати як в електронній формі на мейл, так і письмово на адресу підприємця, від імені якого працює інтертет-магазин, вимогу щодо заміни телефона на інший, детально вказавши його недоліки. Також можливо на сайті магазину знайти дані про сервісні центи, які обслуговують продану техніку (є не в усіх), і занести його туди, подавши письмову вимогу про заміну (роздрукуйте її в 2 примірниках, щоб на іншому Вам поставили відмітку про її прийняття).

Дійте максимально швидко, щоб вкластись в 14 днів з моменту придбання телефону.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus