USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[10 Лютого 2016 02:10] Saniaaries: Підкажіть, що робити і куди звертатися, щоб захистити свої права та права мого діда? Дуже складна ситуація. Річ у тім, що мій батько та дядько вимагають скасувати договір дарування в судовому порядку (дідусь оформив договір онуку) мотивуючи тим, що йому належить тільки 1/2 будинку, а інша частина 1/2 належала покійний бабусі (яка померла 20 років тому) про що свідчить судове рішення про розірвання шлюбу та поділ майна. Чи існує якийсь термін давності, оскільки позивачки не вступали в права наслідування? Дякую!
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку бажано, щоб з вашою ситуацією розібрався професійний юрист, який вивчить документи. Виходячи з тих вихідних даних, які Ви вказали в питанні, важко надати Вам точну консультацію. Тому, якщо немає можливості оплатити послуги адвоката чи юриста, рекомендую звернутись до центру надання вторинною правової допомоги в межах території, де знаходиться спір, для представлення в суді інтересів адвокатом, роботу якого оплатить держава. Тоді і можна розглянут варіанти, в тому числі строків позовної давності (за загальним правилом він становить 3 роки з моменту коли особа дізналась або могла дізнатись про порушення свого права чи інтересу).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus