USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[11 Лютого 2016 12:26] Наталья: Добрый день! Я приобрела квартиру через электронные торги. Оформила Свидетельство о праве собственности. Однако в квартиру попасть не могу, прописанные там жильцы не открывают двери. Суды тянутся уже пол года (я подала иск на их выселение). Скажите, пожалуйста, каким образом я могу попасть в квартиру? Имею ли я право выломать дверь? Спасибо.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Фактично Ви можете зламати двері, і, як законний власник, зайти туди і физично примусити колишніх господарів виселитись. Тільки при цьому слід не застосовувати до них фізичного насильства, а якщо застосовувати - то лише у відповідь на фізичне насильство з їхньої сторони. Адже власник має право самостійно захищати свою власність будь-яким не забороненим способом.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus