USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[6 Грудня 2014 08:12] Grigorovich: А якось через суд можна буде стягнути за відключення електроенергії? Якби в договорі, який носили в кожну хату, про відключення на час АТО нічого не говориться, надзвичайний стан не введений, стихійного лиха немає.
Відповідь юриста:
В типових договорах на постачання електроенергії для населення передбачено, що енергопостачальник має право робити перерву в постачанні електричної енергії або відключати споживача без його згоди у випадках, передбачених Правилами користування електричною енергією для населення.

Пунктом 34 таких правил передбачено, що користування електричною енергією може бути тимчасово припинено у разі виникнення режимів, безпосередньо не пов'язаних з аварією, за яких провадиться обмеження відпуску електричної енергії та потужності.

І під вказану норму постачальник може підвести ті обставини, у зв'язку з якими відбувалось припинення постачання електроенергії.

Тому намагання відсудити якусь грошову компенсацію за відключення електроенергії малоперспективне заняття.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus