USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[11 Лютого 2016 16:50] Ольга: Добрий день. Я прочитала тут кілька схожих з моєю ситуацій, але б хотіла конкретизувати, тому напишу...Я власниця квартири в кооперативній будівлі. Разом зі мною проживає і зарєєстрований в квартирі мій повнолітній син. Він регулярно приходить п’яним додому, спить і знаходиться у вуличній одежі (брудній) в квартирі, від нього постійно неприємний сморід, може ночами не давати спати, розмовляючи і лаяючись до мене, або по телефону, або сам до себе, а також доходить до погроз росправою у мою сторону через попередження, що я викличу поліцію; коли я закриваюсь в окремій кімнаті - виламує двері.

Уже декілька разів викликала поліцію - чекаю судів... . Усі комунальні рахунки сплачую я. У мене загострились проблеми зі здоровям на цьому фоні, витрачаю на ліки гроші... Тож у мене запитання, чи можу я (якщо можу, то яким чином?) виселити його з квартири? Велике дякую за увагу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо говорити суто про правову складову описаної Вами ситуації, то можете. Оскільки Ви є одноосібною власницею, і син є повнолітнім, то можете в судовому порядку його виселити та скасувати реєстрацію місця проживання. Тобто це все реально і можливо 100 %. Однак, для цього потрібно, щоб професійний юрист оформив для цього всі необхідні документи, та представив Ваші інтереси в суді.

Додам, що за описану поведінку на Вашого сина міліція має скласти протоколи про адміністративне правопорушення за вчинення насильства в сім'ї.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus