USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[11 Лютого 2016 17:22] Anna: Доброго дня!
Допоможіть, будь ласка, у такому питанні. На весілля, яке було ще в травні 2014 року, я домовилася з фотографом про фотозйомку. Письмового договору з ним не укладала. Фотограф взяв аванс. До сьогодні фотографії не віддав, на телефонні дзвінки вже не відповідає. Які є правові способи впливу і що я можу зробити в даній ситуації?
Відповідь юриста:
Для початку можете написати на нього заяву в поліцію про заволодіння шляхом обману Вашими коштами (шахрайство, ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України). А після того, на підставі показів свідків, маючи встановлені міліцією його точні дані (адреса проижвання, ПІП тощо) позиватись щодо повернення авансу у зв'язку з невиконанням ним договору (нехай і усного) про надання послуг (фотозйомки).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus