USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[12 Лютого 2016 13:22] Ольга: Якщо дозволите, хотіла б уточнити, щодо юриста (запитання моє було [11 Лютого 2016 16:50] щодо виселення повнолітнього сина..... ). У мене немає змоги (я пенсіонерка, а ще й лікування...) найняти кваліфікованого (дорогого) юриста. Чула, що держава начебто надає безкоштовного адвоката, це правда?. І якщо так, то, на вашу думку, він взмозі все чітко оформити і представити мої інтиреси? Дуже вдячна за вашу допомогу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, правда, на сьогодні діють центри безплатної вторинної правової допомоги, які організовують надання адвокатами за рахунок держави фахової правової допомоги. На мою думку, адвокат центру надання безплатної вторинної правової допомоги зможе допомогти Вам у вирішенні проблеми, яку описали. В Луцьку такий центр знаходиться на вулиці Прогресу, 7. Також на Волині такі центри існують в містах Володимир-Волинський та Ковель.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus