USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[17 Лютого 2016 21:54] dustinthewind17: Добрий вечір.
В мене питання щодо квартири. Моя мама одружилась з чоловіком, який живе за кордоном і цього року в червні їде з моїм молодшим братом до нього. Мої батьки розлучені. Мені 17 років, я залишаюся жити з татом. А він живе зі своєю мамою. Моя мама хоче після від'їзду здавати квартиру квартирантам і каже, що вона має на це повне право і тому я мушу йти жити до тата з бабцею. Але я і моя старша сестра ( їй 25 років ) прописані в цій квартирі, яку мама планує здавати, а тато-ні.

Чи маю я якесь право на цю квартиру, чи можу я після переїзду мами жити в цій квартирі з моїм батьком? Хочу дуже відстояти за цю квартиру, а не знаю що робити.
Буду дуже вдячна за відповідь.
Відповідь юриста:
Добрного дня! Ваші права на квартиру, яку хоче здавати в оренду мати, залежать від того, хто є власнком цієї квартири. Якщо Ви в ній не зареєстровані, і не є співвласником даної квартири (тобто якщо квартира належить лише вашій матерлі), тоді не маєте на неї прав. Уточніть, хто згідно документів є власником квартири, і чи набута вона Вашими батьками за час шлюбу, тоді надам повну відповідь.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus