USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[18 Лютого 2016 15:09] sonya: Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, чи можуть розвести сім'ю в якій є дитина-інвалід по зору? Якщо в матері у власності є приватний будинок, без належних умов проживання для дитини: немає води, тепла, туалету. На даний час проживають з чоловіковими батьками. Дякую за відповідь!
Відповідь юриста:
Питання розірвання шлюбу – це особисте немайнове право кожної особи, і воно не залежить від майнового стану когось із подружжя. Оскільки питання забезпечення колишньої дитини та дружини – це зовсім інше. Тому правових підстав не розривати шлюб немає. Це лише може вплинути на строк, який суди зазвичай надають для примирення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus