USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[18 Лютого 2016 18:30] Буцік Марія: Добрий вечір! У мене таке запитання) Чи можна переоформити дитину на батька (якщо дитина як півроку оформлена на мене)?
У мене знайома після року оформила дитячу карточку (на яку приходять грн дитячі). Чоловік подав заяву, що хоче переоформити дитину на себе. Дружина, що дозволяє переоформлення.

Потім в соцзахист подали документи про склад сім’ї, про те, що він не володіє землями і отримали допомогу в більшому розмірі, ніж отримували до того)))Я хотіла так само зробити, бо я навчаюся, а чоловік не працює. А мені відмовили. Сказали, що таке категорично вони не можуть зробити ))) Я живу в іншій області, ніж мої знайомі (Яка різниця чому їм вийшло а мені ні?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для відповіді на Ваше запитання детально уточніть мені, що ви маєте на увазі під "переоформити дитину на батька"?
Коментарів: 1
Инна Показати IP 20 Лютого 2016 16:17
Напишите пожалуста,какая ответственность будет директору тов,если он да ст справку неоформленому человека для взяття кредита,а потом кредит не будут от давати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus