USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[22 Лютого 2016 10:34] Тетяна: Доброго дня!
Підскажіть будь-ласка, які мої подальші дії в такій ситуації: на мене оформлений договір дарування, що далі робити, як офрмляти дане майно у мою власність (я явлюсь особою першого ступня споріднення).
Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Такий договір дарування і є правовстановлюючим документом на майно, як розумію нерухома. Такий договір дарування має бути нотаріально посвідченим. І дали треба, щоб нотаріус зареєстрував в електронному реєстрі прав власності на нерухоме майно за вами право власності на об'єкт, який Вам подаровано, і надав вам витяг з такого реєстру. Ось і все.
Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 25 Травня 2016 08:32
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, чи передбачена допомога особі за місцем реєстрації, що знаходиться на лікуванні та була прооперована в онкодиспансерії. Питання полягає в тому, що будучи в лікарні медперсонал підсказав, що можна звернутись в районну раду з певними документами та отримати 2000,00 грн., кошти звичайно не великі, але в даній ситуації і це добре. Дуже прошу дайте відповідь чи це так і які документи потрібно подати і на що спирать при подачі цих документів, щоб просто нас з відти не відшили.Дане питання задаю вдруге тому що коли написала його Вам вперше за пів години воно просто зникло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus