USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[23 Лютого 2016 22:38] Ірина: Доброго дня! Наша сім'я користується субсидіями. Я нещодавно поміняла роботу, почала працювати в підприємця. В мої обов' язки буде входити вносити кошти на приватівські карти різних фізичних осіб в досить великих розмірах (поповнення картрахунків третіх осіб). При внесенні коштів в касі, мене будуть ідентифікувати і внесення буде відбуватися від мого імені. Зважаючи на те, що відмінили банківську таємницю, чи такі операції не виявлять органи соцзахисту при перевірці, і, якщо виявлять, чи не розцінять ці внесені кошти як, наприклад, покупку на суму більше 50 тис.грн, що потягне відміну субсидій?
І друге запитання. Якщо на мою карту почнуть заходити кошти від різних фізичних осіб в великих розмірах, чи це також несе ризик, що субсидії відмінять?
Категорично відмовитися від цих обовязків я не можу, порадьте, як правильно проводити ці операції...
Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такому випадку для уникнення можливих непорозумінь, Вам слід вносити такі кошти від імені свого роботодавця, просто Ви будете ідентифіковані в банку як особа, яка просто вносить кошти від імені когось.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus