USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[23 Лютого 2016 23:19] Володимир: Чи повинні батьки-опікуни дитину, яку взяли під опіку, реєструвати за місцем їх реєстрації (проживання): 1-й варінт - при наявності у дитини (яка перебуває під опікою) за попереднім місцем реєстрації нерухомості (житла/ частини житла); 2-й варіант - відсутність у такої дитини будь-якої нерухомості (житла) до моменту взяття її під опіку.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо стоїть питання прямого обов'язку - не повинні. Якщо це треба зробити для чогось – вже інше питання, і тоді це без питань можна зробити з огляду на норми Сімейного кодексу України, та Закону України "Про свободу пересування в вільний вибір місця проживання".
Коментарів: 1
Мар"ян Васильович. Показати IP 24 Лютого 2016 11:43
Доброго дня! На сесії сільської ради відмовили в заміні земельної ділянки ,яка була виділена адресно і без права вибору і в день зверненя в прокуратуру .Син участник бойових дій і учасник АТО , війсково службовець,,земельну ділянку виділили на краю села , де нереально починати будівницство ,хоч вільні земельні ділянки є де можна побудувати житлювий будинок. Цього року закінчується час перебування в ЗСУ і хочеться скоріше почати будівництво , бути ближче до батьків .Підскажіть як поступити в даній ситуації .Дуже вдячний за відповідь.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus