USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[26 Лютого 2016 18:07] Ірина: У 2007 році ми підписали договір пайової участі, забудовник житла не збудував. Своїх обов’язків не виконав перед сільрадою, бо не побудував школи, в якої орендував 7,2 га землі під будівництво комплексу. І звичайно не зробив головного - не надав обіцяного житла. З’явився інший забудовник на тих же умовах. Спочатку ніби робив видимість будівництва, потім все зупинилося.

Сільська рада не продовжила оренду з новим забудовником на весь шмат землі, а віддала лише під будинком 1,29 га. Решту землі 5,5 га зараз поміняли призначення з сг на житлову забудову, частину розбили для виділення бійцям АТО.

Моє питання наступне - сплачені мною кошти ще забудовнику, який збанкрутував, пішли на початок будівництва школи, новому "аферисту" я повторно не сплачувала, за що він і погрожував, що й не укладатиме з нами угод в подальшому.

Чи можу я зараз позиватися до сг на компенсацію моїх сплачених 30 тисяч доларів у вигляді земельної ділянки, приміром. Новий сільський голова, звичайно, як і попередні, мало зацікавлений аби були вирішені питання обманутих пайовиків, а об’єкт дійсно складний для дольової участі, тому що зовсім без комунікацій.
Відповідь юриста:
Із всього наведеного я так і не побачив запитання. Уточність його, будь ласка. Також зазначте, чи при сплаті коштів забудовнику був задіяний фонд фінансування будівництва у відповідності до Закону України "Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю"?
Коментарів: 1
Ірина Показати IP 3 Березня 2016 11:46
Чи можу я зараз позиватися до сг на компенсацію моїх сплачених 30 тисяч доларів у вигляді земельної ділянки, приміром. -це власне питання. фонд фінансування будівництва задіяний не був... проте ми визнавали через суд майнові права на незбудоване житло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus