USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[1 Березня 2016 09:21] Time: Чи можна поділити відпустку для захисту диплому (спочатку на місяць) (в зв'язку з реорганізацією підприємства), якщо довідка-виклик надана на 4 місяці?

Тому, якщо ми працівника відправимо у відпустку з навчання на 4 місяці, а за цей час підприємство реорганізується і його посада скоротиться, як нам діяти в такому випадку?
Відповідь юриста:
В такому випадку слід правильно оформити переведення працівника на іншу посаду в процесі реорганізації підприємства (а не звільнити і прийняти заново). Відповідно тоді за працівником збережуться усі трудові гарантії з врахуванням його попереднього трудового стажу. І за відсутності нарікань роботодавця - це питання може позитивно вирішитись.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus