USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[1 Березня 2016 12:54] Nikolas: Доброго дня.
Шукаючи роботу у Польщі, наткнулись на сайт із хорошими відгуками, познайомились із дівчиною чий сайт, і нам пообіцяли роботу. Одна сестра в Україні шукає людей, а інша сестра у Польщі шукає роботу і робить запрошення. Зробили нам запрошення і знайшли роботу, дали номер полячки, яка нас мала влаштувати на роботу. Ми з нею поговорили, домовились про ваканцію і переславши половину грошей сестрі, яка у Польщі і є посередником, поїхали на роботу. Коли приїхали, нам сказали, що ваканції немає, полячка сказала, що ми її неправильно зрозуміли. Посередник ні на телефонні дзвінки не відповідала ні на смс. Зв’язавшись із тою сестрою, що в Україні, ми почули, що гроші ви пересилали посереднику і до неї дзвоніть і пишіть...
Підкажіть, як повернути гроші? Куди звернутись, щоб таким як вони життя малиною не здавалось?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цій ситуації відповідно усі домовленості були усні, і будь-яких письмових договорів щодо пошуку вам вакансій, які Вам підходять, Ви не укладали. Тому тут існує варіант звернення до поліції із заявою про заволодіння Вашими коштами шляхом обману під приводом працевлаштування, в той час коли такі послуги фактично не надаються. Інших дієвих правових варіантів немає. Також можна засипати відгуками сайт, на якому розписано про порядність виконавців таких послуг.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus