USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[11 Березня 2016 19:31] Мирослава: Добрий вечір!
У мене таке питання. Приватне підприємство перебуває на стадії припинення, що не пов’язано з банкрутством.
Проблема у тому, що для завершення ліквідації потрібна довідка з архіву про прийняття документів.
Для цього в архів потрібно здати документи підприємства. З усіх документів перелічених в Наказі Мін’юста від 14.03.2013р. № 430/5 є Статут, свідоцтво, рішення, постанова суду про припинення, накази та посадові інструкції. Більше нічого немає.
В архіві вимагають ще безліч документів, у тому числі розрахунково-платіжні відомості працівників, а таких немає, справа в тому, що підприємство практично не працювало і нічого не виплачувалось. І як бути? Без цієї довідки не можна провести ліквідацію.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Думаю для цього слід буде отримати від відповідних контролюючих органів (в компетенції яких знаходиться питання перевірок тих сфер діяльності, щодо яких вимагаються документи архівом, заключення про проведення ними перевірки підприємства, що ліквідується. І замість недостаючи документів прикласти відповідні заключення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus