USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[26 Березня 2016 17:33] Bagira: Доброго вечора!

Скажіть, будь ласка, що робити в такій ситуації? Я є засновником та власником 1/3 частки у статутному капіталі фермерського господарства. З приводу цього неодноразово письмово зверталась до голови цього господарства, щоб вона провела позачергові збори засновників і привела у відповідність установчі документи та внесла зміни до реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо цього. Проте, вона не реагує на мої звернення, а частка внесена. Що мені робити? Як змусити її провести позачергові збори засновників?

Дуже буду вдячна Вам за допомогу!
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для цього слід буде з вашої сторони вжити заходів з дотримання передбаченої статутом фермерського господарства порядку скликання зборів його членів настільки, наскільки це можливо зробити, і після проходження цієї процедури зобов'язати фактичного керівника господарства, хто є також і учасником, провести дежравну реєстрацію змін щодо складу учасників. Тут можна залучити до участі у спрві як третю особу відповідного державого реєстратора.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus