USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[31 Березня 2016 18:09] Ксенія: Доброго дня! Хочу придбати квартиру, яку знесли і на її місці та по її межах почали будувати нову. Будівництво розпочалось у 2010 році. Всі дозволи на той час є. Скажіть, будь ласка, чи потрібно поновляти дозволи? Чи потрібно повторно брати заяви на дозвіл від сусідів? Чи є терміни на такі дозволи? Зараз там фундамент і коробка першого поверха. Як правильно з юридичної сторони має оформлятись продаж? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В даному випадку слід буде придбати нерухомість згідно документів, які на неї існують, і в подальшому поновити, а точніше отримати заново дозвіл на початок будівельних робіт з її реконструкції вже на нового власника (або зареєструвати в держархбудінспекції відповідну декларацію про початок будівельних робіт).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus