USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[17 Квітня 2016 16:50] Tina: Добрий день. Чи може мешканка 8-ми квартирного будинку навпроти свого вікна поставити паркан? Ні згоди сусідів, ні дозволів у неї немає. Вона вже знищила півклумби (яка була перед будинком 29 років) і огородила територію тимчасовою огорожею.

Як заборонити їй робити такий "благоустрій"? Як діяти в таких випадках, куди звертатись?

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Територія, на якій розміщено сусідкою паркан навпроти свого вікта, є прибудинковою територією вказаного бидинку. І питання користування вказаною територією знаходиться в компетенції або ЖЕКу, якщо такий ще функціонує, і здійснює функції по утриманню будинку і прибудинкової території, або в компетенції ОСББ, якщо таке створене.

Так що можете звернутись до ЖЕКу, відмовідної місцевої ради, або виносьте це питання на обговорешення громади будинку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus