USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[27 Квітня 2016 12:19] Artem: Доброго дня! Підкажіть, ось уже другий раз господарський суд переносить справу, тому що не зявився відповідач. Чи можливий розгляд справи заочно в господарському процесі? І як мені бути?
Відповідь юриста:
У господарському процесі такого поняття як заочний розгляд справи не існує. В такому випадку суд може розглянути справу за наявними в ній матеріалами, відповідно до статті 75 ГПК. При цьому, якщо господарським судом визнано за обов’язкову участь відповідача у справі, і він вдруге не з’являється, і є докази його повідомлення про виклик до суду, доцільно клопотати перед судом про вирішення питання стягнення з відповідача в дохід Держбюджету штрафу в розмірі ста неоподаткованим мінімумів доходів громадян (1700 гривень) за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, та про вирішення справи на підставі наданих позивачем доказів.
Коментарів: 1
Валентина Показати IP 27 Квітня 2016 21:04
Батько мого чоловіка хоче подарувати йому будинок,але там прописаний наш внук 9 років ,мама знаходиться за кордоном що нам робити ,як виписати внука і прописати до батька,але батько не вписаний в свдоцтво про народження ,вона є матірью одиночкою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus