USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[29 Квітня 2016 14:26] Турменко Дмитро: Купив пільговий білет, але водій відмовився мене везти, вимагаючи заплатити повну суму білету. Чи можу я подати до суду на водія? Якщо так, то як мені довести його провину?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В даному випадку до суду подати можливо, і виграти його, за умови належної підготовки до процесу. Зокрема потрібні докази того, що водій відмовився Вас провозити за пільговим квитком, якими можуть слугувати покази свідків (інших пасажирів автобусу), також можливо допитати Вас як свідка. І подавати позов в даному випадку потрібно до перевізника, а не до самого водія, а останнього залучити до процесу як третю особу, оскільки відповідальність за дії працівника під час виконання ним службових обов'язків несе його роботодавець.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus