USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[21 Січня 2015 21:41] ksysha: У меня такая ситуация хочу - розвестись с мужем.
Брак зарегистрирован в Москве, он - гражданин России, я - гражданка Украины, ребенку - 3 месяца, но она рождена в Краматорске (Украина), мы с ребенком находимся в Краматорске, а муж - в Москве.

С чего мне начать бракоразводный процесс, если муж не хочет идти на встречу и разводиться? Какой процесс развода при такой ситуации? Могу ли я подавать на развод в Украине, не выезжая в Россию? Нужно ли разрешение на вывоз ребенка от папы, если я захочу выехать с ребенком в Россию? Заранее спасибо .
Відповідь юриста:
Доброго дня! По перше, доки дитині не виповниться рік, суд не розірве Ваш шлюб. У Вашому випадку розлучення відбувається в загальному судовому порядку - подаєте позовну заяву про розірвання шлюбу. Ви можете подати позов про розірвання шлюбу за Вашим зареєстрованим місцем проживання, тобто в Краматорську, не виїжджаючи до Росії.

А для виїзду з дитиною закордон потрібна нотаріально посвідчена згода чоловіка.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus