USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[26 Січня 2015 09:53] VETAL: Доброго дня, у мене питання. Чи можу я оформити на себе постійний догляд за тещею, яка проживає разом зі мною та моєю дружиною. Які документи потрібні.

P.S. Теща має інвалідність, тесть помер. Я офіційно не працюю, дружина зараз у декретній відпустці.
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Можете оформити такий догляд. Для цього потрібно відповідне медичне заключення, що Ваша теща дійсно потребує стороннього догляду, яке видаєтсья лікарями після огляду на підставі направлення органів мінсоцполітики (в Луцьку – Департаменту соцполітики Луцької міської ради), згода тещі на те, щоб саме Ви її доглядали, комісійний лікарський висновок щодо стану Вашого здоров'я (видається теж згыдно з направленням органів мінсоцполітики), довідка з центру зайнятості, що не перебуваєте там на обліку, паспорти та інкоди Вас та тещі, її посвідчення про інвалідність, та реквізити банківського рахунку для отримання соціальних виплат.

Для старту вирішення поставленого питання рекомендую розпочати зі звернення разом із тещею до органів мінсоцполітики за місцем реєстрації місця проживання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus