USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[27 Січня 2015 16:44] Наталія: Мій чоловік - мобілізований військовослужбовець. На даний час він несе службу у військовій частині, що знаходиться у Володимирі-Волинському. Коли 51 ОМБР розформували, а на її базі створили 14 бригаду, то його не внесли у списки новоствореної бригади.

Протягом литопада 2014р - січня 2015 року він не отримував зарплати і так і не потрапив у списки нової бригади. Йому офіційно у грудні надали відпустку з оздоровчими, але ні відпускних, ні оздоровчих він не отримав.
Він кожен день знаходиться там, заступає в наряди, але документів на нього немає. Командири говорять щоб їхав додому, а в списки внесуть самі. І так вже три місяці!!!! Куди звернутися за допомогою вирішення питання? чи допоможе військова прокуратура?
Відповідь юриста:
Скажу, що на крайній випадок домогтись відшкодування невиплаченої заробітної плати та відпускних буде можливо в судовому порядку на підставі загальних вимог трудового законодавства.

А для впевненості, що Ваш чоловік документально рахується як такий, що перебуває на службі, найкраще з огляду на швидкість результату, буде звернутись до військової прокуратури, котра зініціює проведенння відповідного службового розслідування описаних Вами обставин.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus