USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Грузини поміняють Сталіна на його жертв
Влада Грузії нарешті визначилась зі скульптурою, яка буде заміняти демонтований пам’ятник Сталіну в Горі.

На місті монумента колишньому «совітському» диктатору буде встановлена скульптурна композиція із одинадцяти напівживих, виснажених чоловіків, які символізують жертви репресій диктатора Сталіна та жертви війни 2008-го року. Ця – робота скульпторів Тамари Квеситадзе та Паати Саная. Тамара Квеситадзе живе і працює в Америці. Нагадаю, що вона являється автором рухомої скульптури « Любов», яка установлена в Батумі літом 2010 року.
Коментарів: 12
Л А Д О М И Р Показати IP 13 Лютого 2011 12:21
"На місті монумента колишньому «совітському» диктатору"???? МОЖЕ ГРУЗИНСЬКОМУ ДИКТАТОРУ. Хоча..., про що це я? Москалі ж "у всьому винні" :). Агов націоналісти, розвеселіть "патріотизмом".
анонімус до Л А Д О М И Р Показати IP 13 Лютого 2011 16:23
ну чого ж. при союзі ніхто не згадував що в нього призвіще Джугашвілі, був тілько Сталін.
лучанка Показати IP 13 Лютого 2011 17:33
правильно. це тільки українські придуряні комуняки йому пам"ятники ставлять.бо ж вони є нащадками тих,хто морив голодом ,розстрілював і висилав на сибір...
Клим Савур Показати IP 13 Лютого 2011 18:29
Бий люто сталінську і путінську падлюку І дітям передай науку !!!
Л А Д О М И Р до Клим Савур Показати IP 13 Лютого 2011 19:09
Кого ж ти бити збираєшся? Шльопай на кухні тараканів – це саме краще заняття для нациків, нешкідливе і розвиваюче :)
Клим Савур Показати IP 13 Лютого 2011 22:52
Нехай москальська кров червона, Несе вода із Сяну і до Дону
Клим Савур Показати IP 13 Лютого 2011 23:02
Тече річка Прип"ять В ній москальська кров Москалів ми били Будем бити знов!
goodok Показати IP 14 Лютого 2011 09:39
Був СРСР і був у нього лідер. І не знав лідер, як подолати природнє прагнення до незалежності народів СРСР окрім як вбивством найбільш активних елементів. Але і цього виявилось мало. Загроза розпаду великої імперії вже була в кожному, хто називав вітчизною не СРСР загалом, а окрему Україну, Росію, Грузію і т.д. От і довелось "косити" народи щоб не розтрясти "дєржаву". Ми сьогодні живемо в державі, яка втратила дуже багато крові в боротьбі за незалежність, в боротьбі, яка, до речі, ще не скінчилась. Методом Сталіна у боротьбі за єдність його імперії була масова м'ясорубка, сьогодні ж методи дещо підступніші - у нас забрали інтелігенцію, обезцінили наші ресурси, підсадили на закордонні енергоносії, що далі? І повірте, поки памятники Сталіну будуть в Україні недоторканими, доти наш народ будуть втоптувати в болото і будуть певними - ніхто "пригати" не буде, єгипетський сценарій не пройде, бо це бидло мовчить коли ми їм для милування ставимо пам'ятники вбивці їхніх предків. Ладомире, а Вам нагадаю, що Юлю мало хто називає вірменським політиком, так само і Сталіна тупо називати грузинським диктатором. Кров у нього була грузинська, а в компанію він потрапив "совєцьку"!
Л А Д О М И Р Показати IP 14 Лютого 2011 09:53
Згоден. А до чого тут "москалі". Я з багатьма знайомий з Москви. Відмінні люди. Читати як їх ненавидять, то дикість!!! Вони самі себе рахують жертвами.
Клим Савур Показати IP 14 Лютого 2011 20:15
Запам"ятай розумнику (ладомиру), Є росіяни і є "москалі" - а це дві великі різниці... Так само як є "євреї" і "жиди", Є "поляки" і є "ляхи" Чи тобі може, як в першому класі, пояснити на "пальцях"
goodok Показати IP 14 Лютого 2011 21:40
Та збийтесь ви, хлопці. Не плутайте понять. Українець-малорос-хохол - ось ступені поваги до нашого народу з боку росіян-москалів-кацапів. Українець, росіянин - представники дружніх народів України та Росії. Малорос, москаль - представники населення України та Росії, перші не проти приєднатись до Рассії-матушки, а другі не проти за рахунок України збільшити свою Рассію-матушку. Хохли і кацапи - це біомаса, таке собі "болото" (дивіться значення слова в історії англійського парламентаризму) в Україні і Росії, яке, через надто обмежений світогляд і небажання висунути носа далі своєї барлоги, можуть лише гавкати одне на одного.
Клим Савур Показати IP 14 Лютого 2011 21:52
Дякую !!! Без коментарів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus