USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90
Світ вражає: Звернення «чорних чоловічків» до українців. ФОТО. ВІДЕО
У східних і південних регіонах України, зокрема на території окупованого російськими військами Криму, народжується радикально налаштоване українське підпілля, - повідомляє «Gazeta.ua».
У мережі з'явилося відео-звернення так званих "чорних чоловічків", одягнених у чорну уніформу, із зброєю в руках. Себе вони називають "українцями сходу".

"Ми, українці сходу, спостерігаючи за бездіяльністю влади і абсолютним саботажем силових структур на місцях, відчуваємо себе беззахисними перед сепаратистами і окупантами. Розуміючи це, ми беремо на себе місію звільнення всього південного сходу від окупантів в особі диверсантів або так званих "зелених чоловічків" і зрадників-сепаратистів", - заявили радикали.

Вони підкреслили, що будь-який замах на територіальну цілісність України ними сприймається як злочин проти українців, а будь-яке сприяння окупантам — як зрада.
"Завдяки нашим діям в Харкові сьогодні не можливий сепаратистський шабаш. Більше того, наші партизанські загони діють вже і в Криму: у Сімферополі нами був спалений офіс путінської партії "Єдіная Росія", - зазначили "чорні чоловічки".
Вони стверджують, що не є жителями західних областей.


"Більшість з нас — вихідці зі сходу. Ми живемо разом з вами в одних будинках, ми ваші сусіди, ходимо в одні лікарні і магазини. Ми виховуємо ваших дітей. Наші діти гуляють з вашими в одних дворах", - запевнили активісти.
На їхнє переконання, своє майбутнє вони повинні відстояти в боротьбі, оскільки "ніхто його на блюдечку не принесе".
"Ми сподіваємося на підтримку всіх українців зі сходу і півдня. З вашою підтримкою ми виженемо з наших міст ворога. Він буде покараний", - заявили "чорні чоловічки".
Вони також додали, що не перебувають на службі в олігархів і не заробляють на своїй діяльності грошей.
"Ми це робимо не заради грошей. Ми це робимо заради майбутнього наших дітей. Вищими цінностями для нас є Батьківщина, правда і справедливість. За них ми не пошкодуємо ні коштів, ні часу, ні життів. Слава Україні!" - резюмують активісти.
Коментарів: 6
Вільна Волинь Показати IP 28 Квітня 2014 19:31
Наша нова "влада" здала Крим і Схід по домовленості, тому можливо, ці ЧОРНІ ЧОЛОВІЧКИ - принесуть хоч якусь користь у даній ситуації.
Судоплатов Показати IP 29 Квітня 2014 00:14
коментар було видалено
українка Показати IP 29 Квітня 2014 13:50
Схаменіться люди!!! Все минає, гріх зостається!!! Будьте добрими, спокійними!!! От , наприклад іде спокій но людина попробуйте за щось її зачепіть!!! Не пускайте дітей зараз деякий час на заворушки!!!! Нехай все заспокоїться , від кого тоді Путіно і сепаратисти нас будуть захищати???? деякий час треба заспокоїтись. Добро і правда переможуть Не створюйте конфліктів!!!! з ким зелені чоловічки будуть воювати !!! Покажіть себе з хорошої сторони!!! Не купляйтеся за гроші!!!! Вони всеодно обманюють ВАС!!!
укр Показати IP 29 Квітня 2014 13:51
Бога не обманим. Виконуймо всі 10 Заповідей Божих.
УКРАЇНКА Показати IP 29 Квітня 2014 13:54
СХАМЕНІТЬСЯ ЛЮДИ!!!!! ВСЕ МИНАЄ, ГРІХ ЗОСТАЄТЬСЯ. ГРІХ ПАДАЄ НА 7 ПОКОЛІННЯ. ВСЕ ТТАЄМНЕ СТАЄ ЯВНИМ ЧЕРЕЗ СТОЛІТТЯ НАВІТЬ!!!!
Артем Показати IP 30 Квітня 2014 16:02
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus