USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.93

Лучани скаржаться на торгівлю сурогатом на «Північному» ринку та біля «Лучеська»: що робитиме місто

25 Серпня 2022 14:50
В обласному центрі Волині продовжать боротися з незаконною торгівлею сурогатним алкоголем на ринках «Північний» та біля готелю «Лучеськ».

Про це йшлося під час оперативної наради у міській раді 25 серпня.

Луцький міський голова Ігор Поліщук відзначив, що надходить дуже багато повідомлень про торгівлю сурогатним алкоголем на ринках «Північний» та біля «Лучеська».

«Прошу поліцію та муніципальну варту прослідкувати за цим. Я дякую за роботу, яка була раніше проведена, але потрібно продовжувати у такому ж дусі, бо повідомлень дуже багато», – відзначив міський голова.

Він наголосив, що особи, які купляють сурогатний алкоголь на цих ринках, потім йдуть у навколишні двори та чіпляються до людей, що є небезпечним.

Також міський голова дав доручення керівнику департаменту економічної політики Борису Смалю провести роботу з власниками ринків у питанні припинення торгівлі сурогатним алкоголем на їх території чи розірванням договорів оренди торгових місць з такими підприємцями. Якщо ж власники не дослухаються до побажань міської влади, то до них теж буде прийнято відповідні рішення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Уася Показати IP 25 Серпня 2022 16:35
На північному - цілий ряд "точок", муніципали їх "не бачать"... доведуть людей до самосуду
Лучанка Показати IP 25 Серпня 2022 16:41
А де ж муніципали?
А муніціпали такі ! Показати IP 25 Серпня 2022 21:43
Ви смішні, як мале пиво ! Ну, як може муніціпал підняти руку на продавця бімберу ? За ним же горою стоять як кришувальники, участкові, так і синяки ! А ось з бабці з села, яка привезла три літра молока і п'ять пучків петрушки - то тут вони дадуть по повній відірватись і влаштують останній день Помпеї, армагедон і Содом разом з Гоморою ! Треба ж статистику нагнати ! Бо ж груди нівроку - є де медалі вішати !
вася Показати IP 26 Серпня 2022 19:54
Біля АТБ-ТИГРЕС-Гостинець,там де квіти бабкі продають ,сидить білява короткострижена бабка з пакетом+-1-2,вже скільки років продає сурогат,її чомусь мусара не трогають-видно мзду дає тим же муніципалам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus