USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міську владу закликають навести лад на головному пляжі Луцька

28 Квітня 2016 22:30
Вирішити питання благоустрою пляжу, що у районі Центрального парку культури та відпочинку та замінити сходинки у річку Стир просять активісти громадських організацій.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

У своєму запиті до міського голови депутат Костянтин Петрочук повідомив, що до нього звернулися представники ГО «Центр фізичної культури та оздоровлення» та Асоціація любителів зимового плавання з проханням допомогти в питанні щодо благоустрою центрального пляжу та термінової заміни сходинок у річку Стир, оскільки є випадки травматизму. Міського голову просять здійснити благоустрій зони центрального пляжу міста та терміново замінити сходинки у річку Стир.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2016 09:20
Дуже важливе питання зачепили, дійсно люди не мають змоги поїхати на СВІТЯЗЬ ЧИ ЩЕ ДЕСЬ І ГАРНО ОБЛАШТОВАНИЙ ПЛЯЖ ВИРІШИВ БИ ЦЕ ПИТАННЯ, ЩОБ БУЛО ПРИЄМНО ЯК ДІТЯМ ТАК І ДОРОСЛИМ. ВСЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ВЛАДИ!!!!₴!!
КЕТ до Лучанин Показати IP 29 Квітня 2016 10:13
Вони ж туди не ходять, їм байдуже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus