USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зроблять 800 метрів дороги. Де і за скільки?

18 Вересня 2023 21:37
Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» оголосила тендер на поточний ремонт дороги загального користування місцевого значення О030318 /Т-03-03/–Благодатне–Заставне–Іваничі. Ремонт охопить ділянку автошляху від 3,1 до 3,9 кілометра у Володимирському районі.

Торги тривають на сайті держзакупівель до 20 вересня.

Очікувана вартість ремонту дороги Благодатне–Заставне–Іваничі становить 5,677 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування вирівнювальних шарів із щебенево-піщаної суміші, улаштування чорнощебеневих основ та покриттів, улаштування дорожнього одягу з асфальтобетонної суміші, укріплення узбіч.

Поточний ремонт дороги Благодатне–Заставне–Іваничі планують завершити до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, в Луцькому районі запланували поточний ремонт дороги Цеперів–Баїв–Городище. Роботи оцінили у 25 мільйонів гривень.

Також поточний ремонт дороги запланували в селі Мирків Луцького району. Там відремонтують вулицю Верхоставська. В Луцькому районі в селі Рудники відремонтують вулицю Центральну, в Озері – вулицю Молодіжну, а в селі Журавичі – вулицю Садову.

Як ми писали, Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області оголошувала тендери на ремонти доріг Задиби–Клюськ і Ізов–Бортнів–Бужанка–Нововолинськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Вересня 2023 22:14
Просто цікаво, скільки чиновників покине свої крісла з підігрівом і кабінети та приїде на відкриття тих аж 800 метрів дороги? І який бюджет сабантуя буде після цього? Як пів вартості дороги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus