USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Шиба знає, як залагодити «вічний» конфлікт

18 Липня 2012 17:16
Колишній мер обласного центру Волині, а нині депутат міськради Богдан Шиба вважає, що конфлікт між приватною фірмою «Скорпіон-сервіс» та підприємцями з Завокзального ринку, який триває кілька років, може припинити міська рада. На його думку, торгово-пішохідному проходу, де розташовані кіоски, через які виникли суперечки, необхідно надати статус «торгового ряду».

Про це йшлося 18 липня під час засідання «архітектурної» комісії міської ради.

Обранець луцької громади нагадав історію конфлікту. З його слів, земельну ділянку, про яку йдеться, надали приватній фірмі «Скорпіон-сервіс» (ТЦ «Ювант», - «ВН») для встановлення і обслуговування торгових кіосків ще в 2000 році. Так, підприємці спорудили 37 кіосків, на які вони виготовили документацію про право власності.

Згодом, зі слів Шиби, фірма вирішила знести контейнери, щоб розширити ТЦ «Ювант». «Власники кіосків опротестували це рішення. І розгорівся конфлікт, який триває донині і триватиме вічно», - висловив думку депутат.

Тож він запропонував, аби міська рада надала проходу з кіосками статус «торгового ряду». Відповідно ділянку під вказаними торговими точками визнала землею міської комунальної власності, яка розташована на території Завокзального ринку.

«Встановити, що ділянка належить до території ринку. І врахувати те, що добудову до «Юванта» не можна здійснювати, бо торговий ряд відповідно до схеми планування ринку мають використовувати пожежники у випадку пожежі», - відзначив Шиба.
Зрештою, члени депутатської комісії вирішили рекомендувати колегам під час сесії міської ради підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
XLX Показати IP 18 Липня 2012 19:16
А что-же Шиба такой умный не делал всего этого,когда был мером? Умная мысля - приходит опосля?! :)))
kamil Показати IP 18 Липня 2012 19:24
шибанутий а шо ти робив під час свого головування в раді? давай досвидания доброжелатель
Лучано Показати IP 18 Липня 2012 20:08
Шиба завжди знав як створити конфлікти і як їх поширити. Великий "спец" котрий створив масу конфліктів з підприємцями парку, центрального, завокзального, автомобільного ринку сьогодні знову суне носа не в своє діло. Бо не може жити без загострення конфліктів.
зоя Показати IP 18 Липня 2012 20:42
На ФОРМУЛІ офіційна оренда 1200 грн а платять орендарі по 4000грн,тобто приховується дохід і так майже вся Варшавка. І плачуть що немає коштів в міському бюджеті. Хто це все прикриває? Весь ЮВАНТ під чорним прапором

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus