USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Стартувала сесія ПАРЄ: говоритимуть про Україну», – Ірина Констанкевич

16 Квітня 2024 20:00
Напередодні розпочалась весняна сесія ПАРЄ, на якій планується розглянути резолюцію про підтримку відновлення України з використанням російських активів та обговорити питання протистояння тоталітарному режиму Путіна.

Про це повідомила народна депутатка, членкиня постійної делегації у ПАРЄ Ірина Констанкевич на своїй сторінці у Facebook.

«Товариство, від сьогодні (понеділок, 15 квітня – ред.) і до пʼятниці працюю у стінах Палацу Європи в складі української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Україна є постійною темою усіх сесій. Підсумок першого робочого дня – у ПАРЄ визнали російську нафтову індустрію легітимною ціллю для ЗСУ»

Також на порядку денному: відновлення України, використання заморожених активів рф та депортовані українські діти.

Читати ще: «Пограбування українських музеїв – це найбільша крадіжка предметів миистецтва з часів Другої світової війни», – народна депутатка Ірина Констанкевич

«У планах на робочий тиждень:

– засідання Комітету з питань культури, науки, освіти та ЗМІ;

– обговорення підтримки відновлення України та пропозицію щодо використання з цією метою заморожених російських державних активів. Буде проголосована відповідна резолюція;

– повернення депортованих українських дітей;

– виставка Марії Примаченко.

Упродовж сесійного тижня відбудуться термінові дебати про необхідність протистояти тоталітарному режиму Путіна в його війні з демократією», – зазначила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 16 Квітня 2024 21:10
Говорили балакали,сiли заплакали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus