USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Свідомі» депутати Покровського у Луцьку шантажем хочуть проштовхнути земельну оборудку, використовуючи військових

16 Грудня 2023 12:31
Депутати політсили «Свідомі» Андрія Покровського (на фото) у Луцькраді шантажем намагаються змусити міського голову проштовхнути незаконні оборудки з землею та будівництво 24-поверхового будинку біля парку. Аби задовольнити інтереси їх власника, використовують зокрема військових.

Відповідну заяву міський голова Ігор Поліщук зробив на своїй сторінці у Фейсбуці, яку подаємо без змін.

«Вчора усю Україну сколихнула новина про підрив трьох гранат депутатом під час засідання сесії Керецьківської сільської ради Закарпатської області, внаслідок чого постраждало 26 людей.

Чи можемо ми повністю покладати вину за цей інцидент на вказаного громадянина? Так. Але й цілком очевидно, що до цього вчинку, як і в більшості подібних випадків, його накручували й спонукали люди, які переслідували власні політичні або інші інтереси.

І в нашій громаді теж є такі, які використовують емоції військових, їх втому та біль від побаченого й відчутого, у власних, навіть не політичних, а виключно комерційних інтересах.

Йдеться про фракцію так званих Свідомих, які в інтересах свого власника Покровського прагнуть будь-якою ціною вирішити питання забудови поруч з парком 24-поверхівками ділянок з кримінальною історією за адресою вул. Архітектора Метельницького, 3. Площею майже 2 гектари. Вирішення цих питань, власне, і є єдиною мотивацією їх існування в раді.

Читати ще: Без дозволів і відома громади: як «найсвідоміший» луцький забудовник отримав землю під 17-поверхівки

Нагадаю, що рішенням Волинського окружного адміністративного суду був задоволений позов прокуратури щодо скасування незаконної зміни цільового призначення земельної ділянки на вулиці Архітектора Метельницького, 3 у Луцьку, власником якої є Покровський. Щодо іншої ділянки рішення про зміну цільового призначення виносилось на сесію 9 разів, але жодного разу не здобуло схвалення з причин повної невідповідності інтересам міста.

Читати ще: Свідома неправда Покровського: як луцький бізнесмен відмазується від оборудки з землею під 17-поверхівку

Саме власник цих депутатів та вони самі, намагаючись чинити тиск на міського голову та депутатів щодо вирішення питання по вищевказаних ділянках, є режисерами та співучасниками нещодавніх абсурдних вистав на останній сесії міськради, і вони ж розхитують суспільство та підбурюють військових до таких небезпечних вистав на прийдешній сесії. Саме вони намагаються зупинити нормальну життєдіяльність міста, висуваючи абсолютно нереальні вимоги щодо формування бюджету наступного року. І це при тому, що Луцька міська рада маючи вельми скромні доходи є одним з лідерів з підтримки ЗСУ в Україні.

Читати ще: Мер Луцька спростував брехню «Свідомого» депутата щодо грошей на ЗСУ

Звертаюсь до негідників з фракції Свідомих – Шкітер, Надточій, Лучик, Наход, Хаймик і Маруняк. Військові самі все прекрасно розуміють, бачать і знають, хто яку мету переслідує і хто як допомагає. І хто яким чином хоче використати їх у власних інтересах.

А ворожнечу і зло, яке ви намагаєтесь посіяти, ви ж і пожнете, тільки у кратному розмірі», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 16 Грудня 2023 13:07
егоїст проковтнули і це проскочить...головне кількість бабла...
Петро Показати IP 16 Грудня 2023 16:56
Не думаю, що міськи голова можн депутатів ради обзивати негідниками. Так само можуть сказати і про голову.
ТЦК СП Показати IP 17 Грудня 2023 12:59
Усіх цих піда...расів, їх дітей та родичів - на війну, на фронт на нуль !
Луцький жид до ТЦК СП Показати IP 20 Грудня 2023 17:28
Сам там? Багато навоював?
лучанин Показати IP 18 Грудня 2023 09:19
на фото 5 чоловік призивного віку! чому вонни не на війні? скажете, що вони депутати.... а цікаво, що ці депутати роблять, навіщо вони під час військового стану. захистіть країну. а потім в депутатські крісла!!! патріоти всрані! де ж ваша свідомість, СВІДОМІ?
волинянин Показати IP 18 Грудня 2023 09:25
Мужики! На фронт, Батьківщину захищати! Будьте свідомі!
Лучанин до волинянин Показати IP 18 Грудня 2023 11:20
Ти їм в своєму окопі місце виділи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus