USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Цифровізація освіти: 609 шкіл Волині впровадили електронні журнали

29 Березня 2024 17:15
Заступниця голови ОДА Вікторія Левчук провела нараду з представниками відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та управління освіти і науки облдержадміністрації. На порядку денному – впровадження закладами загальної середньої освіти області електронних щоденників, інформують у Волинській ОДА.

«На сьогодні 98% шкіл області впровадили е-журнали. Варто зазначити, що до запуску публічного цифрового дашборду на Волині електронні журнали було впроваджено 31,1 % закладів загальної середньої освіти. Отже, цифровізація дає можливість обʼєднувати зусилля, здійснювати аналітику, бачити кожним учасником освітнього процесу – як реалізовується той чи інший проєкт, швидше приймати рішення щодо верифікованих даних про впровадження е-журналів», – зазначила Вікторія Левчук.

У Волинській області електронні журнали впровадили вже у 609 закладах загальної середньої освіти.

Читати ще: П’ять ЦНАПів Волині отримали робочі станції для оформлення та видачі паспортів

Такий показник відображає цифровий інтерактивний онлайн-дашборд впровадження е-журналів, запущений в роботу у липні минулого року відділом цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації спільно з управлінням освіти і науки ОДА.

Впровадження електронних журналів робить освітній процес прозорим та зрозумілим для всіх його учасників: учителів, учнів та батьків.

А завдяки цифровому дашборду кожен має можливість зручно та легко відстежувати аналітику щодо впровадження е-журналів школами Волині. Крім того, усього за кілька «кліків» можна дізнатись, які із закладів є найбільш прогресивними, відповідають сучасним цифровим вимогам, а відтак, можуть забезпечити якісний освітній процес.

Для перегляду дашборду переходьте за посиланням: https://bit.ly/osvita_dashboard_journal.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus