USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

У Луцькій громаді запрацював проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату»

17 Квітня 2024 23:07
У Луцькій міській раді відбулось відкриття проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» у Луцькій міській територіальній громаді», який виконується спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Партнерством «Кожній дитині», Міністерством соціальної політики України, Координаційним центром із розвитку сімейного виховання та догляду дітей, Національною соціальною сервісною службою України, службами у справах дітей територіальних громад, обласних воєнних адміністрацій, центрами надання соціальних послуг, регіональними центрами соціальних служб, неурядовими організаціями за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Основні завдання проєкту: інформувати про найкращі інтереси дитини, її потреби, сім’ю як найкраще середовище для гармонійного розвитку дитини, познайомити з аналізом стану та потреб дітей в громаді, чисельністю та станом дітей, які перебувають у закладах інституційного догляду; сприяти розвитку в територіальній громаді послуг патронату над дитиною, покращення їх якості за забезпечення доступності для вразливих сімей з дітьми як альтернативи інтернатним закладам.
У заході взяли участь заступник міського голови Ірина Чебелюк, регіональний координатор проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» Наталія Скубій, керівники виконавчих органів Луцької міської ради, старости нашої громади, волонтери.

Читати ще: Аж 17 дітей! Як живе єдина на Волині патронатна сім’я

Під час заходу обговорили поточну ситуацію в Луцькій громаді, а також потреби у створенні та функціонуванні патронатних сімей.
Наталія Скубій презентувала проєкт «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» у Луцькій міській територіальній громаді» з висвітленням плану його реалізації (навчальні заходи, інформаційна кампанія, психологічна підтримка, надання допомоги родинам).
Учасники проєкту обговорили ситуацію та окреслили варіанти співпраці та важливості патронату для нашої громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus