USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рівненській облраді - обшук

23 Лютого 2017 15:27
У Рівненській обласній раді нині проводять обшук.

Кореспондент сайту "ВСЕ" повідомляє, що працівники СБУ діють у кабінеті заступника голови облради Олександра Корнійчука. У телефонній розмові власник кабінету повідомив, що "із ним усе добре".

Як повідомили у СБУ у Рівненській області, голова СБУ Василь Грицак та Генеральний прокурор Юрій Луценко на спільному брифінгу оголосили про викриття агентурної мережі російських спецслужб, які фінансували дестабілізацію ситуації в Україні.

У даному випадку правоохоронці вилучають документи, які стосуються розглядом ради у 2016 році внесеними деякими депутатами питання, що порушують Конституцію України.

Так, працівники СБУ вилучають проекти рішень, які стосуються федералізації України, створення СЕЗ, виборності голови облдержадміністрацій, керівників правоохоронних органів, поновлення економічних зв'язків з Росією, надання особливого статусу російській мові тощо.

Один з напрямків діяльності - лобіювання штучних ініціатив місцевих громад щодо федералізації України, надання російській мові особливого статусу та інше.
Видання зазначає, що вчора проводилися обшуки в кабінеті та за місцем проживання прокурора Рівненської обласної прокуратури Максима Журавського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus