USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Володимирі боржникам компослуг заблокували майже сотню банківських рахунків

21 Червня 2023 13:52
Близько сотні банківських рахунків абонентів комунального підприємства «Володимирводоканал» заблоковані через борги перед підприємством.

Про це розповів Суспільному юрисконсульт підприємства Богдан Пікула.

З його слів, з 6 травня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану», який повернув арешти коштів на банківських рахунках боржників, які були тимчасово припинені на початку війни.

За рішенням суду виконавча служба звертається до банків з рішенням про блокування рахунків боржників. Розблокувати їх можна за умови сплати боргу.

«У комунального підприємства «Володимирводоканал» всього 13 тисяч абонентів», – каже юрисконсульт. Заборгованість стягують з фізичних осіб, які мають борги у понад чотири тисячі гривень.

Богдан Пікула додає: нині виконують рішення суду, які були винесені ще до початку війни та блокують банківські картки тим неплатникам, які боргували підприємству ще до 2022 року. У зв’язку з повномасштабним вторгненням рішення суду виконавча служба виконати не могла, існували обмеження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus