USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Під Києвом від вибуху гранати загинув помічник Залужного. Оновлено

6 Листопада 2023 20:39
В результаті необережного поводження з гранатою у селі Чайки на Київщині загинув військовий.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

«В селі Чайки в себе вдома внаслідок необережного поводження з боєприпасами загинув 39 річний військовий. Його 13-річний син тяжко поранений, його шпиталізували.

Працює поліція. Дані в ЄРДР внесено за фактом загибелі людини та за статтею 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вдома ще були дружина та донька військового. За попередньою інформацією, вони не постраждали», – йдеться у повідомленні.

За інформацією ЗМІ, загиблий – Геннадій Частяков, він працював помічником головнокомандувача Валерія Залужного.

При огляді квартири поліція виявила ще п’ять цілих гранат.

Читати ще: Смерть помічника Залужного, найпевніше, була нещасним випадком, – ЗМІ

Інцидент прокоментував сам Залужний: «Частяков загинув «за трагічних обставин у свій день народження у родинному колі. В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій».

Дружина загиблого помічника Залужного Частякова каже, що граната, яка вибухнула в руках її чоловіка, була в подарунковому пакеті, який той приніс додому.

За даними джерела УП, у подарунковому пакеті були пляшки спиртного та подарункові чарки у вигляді гранат. Під час відкриття пакету і стався вибух.

ЗМІ опублікували перші фото з місця трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus