USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Затриманих кураторів «груп смерті» відпустили, - ЗМІ

25 Лютого 2017 12:12
У Києві відпустили адміністраторів "груп смерті", які виявилися студентами-медиками, тому що ці зловмисники досі не довели до самогубства жодну жертву.

Про це повідомляє Цензор.net із посиланням на джерела у Нацполіції.

Зазначається, що адміністратори суїцидальних груп були студентами одного із медичних університетів у столиці.

"Були затримані двоє студентів четвертого курсу, які навчаються в Києві в медуніверситеті. Ці юнаки пояснили, що діяли з цікавості і намагалися зрозуміти, як працює свідомість людини, і чи вдасться маніпулювати підлітками, які потрапили в скрутне становище. Вони давали завдання і діти їх виконували. Студенти вчаться не на лікувальних факультетах, вони не мають відношення до спеціальності "психіатрія", - повідомило джерело.

Повідомляється, що до вечора на місцях проживання "кураторів", які намагалися довести дітей до суїциду, проводилися обшуки і допити.

Окрім того, відомо, що ці зловмисники досі не довели до самогубства жодну жертву.

"У нас немає потерпілої сторони, відповідно, ми не можемо їм ставити жодну статтю кримінального кодексу. Довелося відпустити їх на волю", - повідомив правоохоронець.

Наразі в розробці знаходяться десятки кураторів.

"Ми працюємо з тими, хто спілкується з дітьми на території України. У нас немає можливості дістатися до зарубіжних кураторів. Більшість з них знаходиться в Росії. А з огляду на наші відносини з цією країною, злочинців нам ніхто не видасть", - повідомило джерело.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сашко Показати IP 25 Лютого 2017 12:43
Оце ж перемога. Треба дочекатися, поки, хворий на голову вбивця, вб'є свою жертву, щоб його посадити. А спроби вбивства не рахуються, це нормально і зовсім не страшно. НУ ЩО ЗА ФІГНЯ???
Анонім до Сашко Показати IP 25 Лютого 2017 12:57
Один дзвінок від папіка....Сашко,там навчаються в основному хлопці не з бідних родин! купили вступ.купляють екзамени та заліки -куплять диплом і тепленьке місце для "роботи".
------ Показати IP 25 Лютого 2017 14:43
Рафік не віновнік...
Ще не зовсім свідоми Показати IP 25 Лютого 2017 14:54
За так званої "злочинної влади" ці адміни сиділи б на нарах.
Діма Показати IP 25 Лютого 2017 14:58
Скільки пишуть про цей кит , занадто уваги , таке враження що це навпаки розкрутка цієї групи , раніше взагалі не чув про це а зараз про це всі говорять!!!! хай шукають тих адміністраторів по тихому а не афішують через кожних пів години , менше підлітків це буде цікавити !!!!!
111 Показати IP 25 Лютого 2017 19:19
А меня пугают эти будущие медики, то одни взяли с приюта щенка и убили его, снимая на телефон, то эти ради эксперимента пробуют довести подростков до самоубийства, что с них за специалисты то будут....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus