USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Завтра на Волині попрощаються із загиблим воїном Ігорем Остапчуком

19 Березня 2024 14:39
Сьогодні увечері до Володимира прибуде траурний кортеж із померлим на рівненському полігоні воїном Ігорем Остапчуком, мешканцем села Заріччя.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Усі, хто захоче попрощатися та віддати останню шану Герою, матимуть змогу зробити це у Василівській церкві, де труна перебуватиме цілу ніч.

Завтра, 20 березня, о 13.00 там розпочнеться чин похорону, а звідти траурна процесія ненадовго вирушить до рідного дому захисника на вул. Озерну, 3а.

«Тож прошу о 13.45 сформувати коридор шани вулицями Василівською, Луцькою, Данила Галицького, Степана Бандери, а далі вже на Заріччі – вулицями Героїв Майдану, Стемковського та Озерною», звернувся до усіх охочих міський голова.

Поховають 56-річного сержанта на Шистівському кладовищі.

«Щирі співчуття родині та близьким! Світла пам’ять та вічна шана Герою!» – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, військовослужбовець брав участь у визвольних боях на Київщині та Харківщині, де отримав важке поранення. Після одужання досвідченого артилериста Ігоря Остапчука призначили інструктором навчального батальйону на рівненському полігоні, де займався підготовкою військовослужбовців.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus