USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Завтра на Волині промисловим підприємствам можуть обмежити електропостачання

17 Квітня 2024 21:53
Завтра, 18 квітня, з 08:00 до 22:00 години будуть застосовані графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) по трьох чергах для промислових споживачів Волинської області.

Про це повідомили у «Волиньобленерго».

«Обмеження застосовуються у разі виникнення загрози порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності та її дефіциту в об’єднаній енергосистемі України або в її окремих частинах», – йдеться у повідомленні волинських енергетиків.

Зазначається, що розпоряджень щодо обмеження енергопостачання побутовим споживачам наразі немає.

Читати ще: У липні – серпні очікуються жорсткі відключення світла після атак на енергетику

Проте усіх волинян закликають допомогти енергосистемі України та з 08:00 до 22:00 мінімалізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів і мікрохвильовок.

Вранці 11 квітня внаслідок обстрілу російськими окупантами повністю знищено Трипільську ТЕС. На місці виникла масштабна пожежа. Повідомлялося, що втрачено 100% генерації енергії.

22 березня російські окупанти вчинили найбільшу від початку повномасштабного вторгнення комбіновану атаку на українську енергосистему. У Харкові стався блекаут. Серед іншого окупанти вдарили по Дніпровській ГЕС, але загрози прориву греблі немає. Обидві станції, які входять до складу ДніпроГЕС (ГЕС-1 і ГЕС-2), припинили роботу, водночас ГЕС-2 зазнала критичних пошкоджень.

У ніч на 29 березня Росія завдала масштабного ракетного авіаудару по обʼєктах паливно-енергетичного сектора України. Тоді пошкодило енергоінфраструктуру в Дніпропетровській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській та Чернівецькій областях. Цілями окупантів також були Канівська і Дністровська гідроелектростанції, що розташовані в Черкаській і Чернівецькій областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олексій Показати IP 17 Квітня 2024 22:31
Не знаю народ як ви, а я витрачаю в місяць меньше 100 кіловат світла
Анонім Показати IP 17 Квітня 2024 23:21
Наших народних обранців відключіть від електропостачання, здається вони споживають за багато світла у своїх віллах. А ккд від їхньої трудової діяльності для народу близький до нуля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus