USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Вже завтра Тоня Матвієнко із симфонічним оркестром виступить у Луцьку

10 Квітня 2018 13:01
Відома українка артистка Тоня Матвієнко порадує лучан виступом з симфонічним оркестром BRAVISIMO. Концерт відбудеться 11 квітня у облмуздрамтеатрі о 19.00 годині у рамках туру містами України.

До музичної програми увійдуть хіти виконавиці, а також музичні твори династії Матвієнко. Адже, старт своєї кар’єри Тоня починала з виконання українських класичних творів. Тоді вона була солісткою Національного ансамблю «Київська камерата».

«Для мене це довгоочікуваний проект. Свою співочу кар’єру я розпочинала з київським оркестром і отримувала шалене задоволення від співпраці з найкращими музикантаминашої країни. Тому, коли надійшла пропозиція від оркестру BRAVISIMO зробити спільну програму, я - запалилась! Є геніальні твори, які повинні звучати. Хочеться нагадати, якою прекрасною є українська пісня», - розповідає співачка.

Хіти Тоні Матвієнко, які вже завоювали своїх прихильників, зазвучать у нових аранжуваннях, а українська класика стане «родзинкою» її виступів.


«Я розпочинатиму свої концерти з пісні «Не метелиця», яка є доленосною в моєму житті. На телевізійному шоу «Голос країни» я виконувала саме цю композицію і тоді до мене не повернулись судді. Пройшло стільки років, а люди досі пам’ятають цей момент. Для мене честь продовжувати родинну справу – «наші» твори не повинні бути забутими».

Тур Тоні Матвієнко з оркестром розпочнеться:

10 квітня у місті Рівне,

11 квітня - Луцьк,

12 квітня - Ковель,

13 квітня – Львів

14 квітня - Тернопіль.

«Свій день народження я святкуватиму на сцені. 12-го квітня - концерт у Ковелі. Найкращий подарунок для мене – Ваша присутність на цьому концерті. Побачимось!» - додала виконавиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я в шоці Показати IP 10 Квітня 2018 13:12
Хто це? Ці появляються як гриби після дощу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus