USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

50 і більше років у шлюбі: у Володимирі подружнім парам вручили відзнаки

1 Серпня 2023 18:18
Щороку, починаючи з 2011-го, з нагоди Дня міста у Володимирі проводять свято вшанування подружніх пар, які відзначають ювілейні дати подружнього життя – від 50 років і більше.

Тож і цієї неділі на святковій сцені у парку Слов’янському міський голова Ігор Пальонка привітав і вручив ювілярам дипломи, пам’ятні подарунки, а також короваї, інформують у міськраді.

Серед відзначених цьогоріч – 11 пар. Спільних пів віку уже на рахунку Раїси та Вячеслава Іванюків, Ольги та Володимира Федосєйкіних, Зульфіри та Михайла Молочковських, Євгенії та Володимира Герків, Валентини та Анатолія Бойчунів, Катерини та Анатолія Ващуків, Катерини та Олега Ковальчуків, Надії та Івана Подопригор.

55 років разом відзначає подружжя Лідії та Олександра Хлопцевих, а спільних 60 прожили уже Лідія та Юрій Усиченки, а також Галина та Олександр Кузнєцови.

На жаль, з певних причин п’ять з названих пар не змогли прибути на свято, але належні їм подарунки обов’язково отримають.

Читати ще: Як у Володимирі відзначили 1035-річчя заснування міста. Фоторепортаж

За роки існування традиції вшанування «золотих пар» було вшановано 104 таких пари. З них три пари прожили разом 65 років і відзначили «залізне» весілля, а 13 пар відсвяткували весілля «діамантове» – після 60 років спільного подружнього життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus