USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Instagram і Facebook маркуватимуть контент, створений за допомогою штучного інтелекту

6 Квітня 2024 23:31
Компанія Meta оновлює свою політику щодо контенту, і з травня додасть позначку «Зроблено за допомогою ШІ» до відповідних матеріалів.

Про це повідомляє The Verge, передає Укрінформ.

Meta заявляє, що почне маркувати відео-, аудіо- та графічний контент, якщо він створений за допомогою штучного інтелекту. Це стосуватиметься контенту в Instagram, Facebook і Threads.

Маркування буде застосовуватися або коли користувачі розкриють використання інструментів ШІ, або коли Meta виявить «стандартні для галузі індикатори зображень ШІ», хоча компанія не надала детальної інформації про свою систему виявлення.

Читати ще: Сторіз чужого життя: як Facebook та Instagram відходять у минуле

Зміни ґрунтуються на рекомендаціях Наглядової ради Meta та оновлюють політику протидії маніпуляціям у медіа від 2020 року. Стара політика забороняла відео, створені або відредаговані за допомогою інструментів ШІ, які зображають як людина говорить те, чого насправді не говорила, але не охоплювала широкий спектр контенту, створеного за допомогою ШІ.

Meta також змінює спосіб модерації матеріалів, створених штучним інтелектом. Починаючи з липня, вона припинить видаляти матеріали, створені ШІ, які не суперечать іншим правилам спільноти. Матеріали, які порушують інші правила, наприклад, політики щодо булінгу, втручання у вибори та переслідування, будуть видалятися, незалежно від того, чи були вони створені за допомогою інструментів штучного інтелекту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus