USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Будьте вы прокляты! Мы победим!» – головний прикордонник України офіційно звернувся до колег з Білорусі

26 Лютого 2022 16:09
Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко надіслав офіційний лист білоруським прикордонникам, у якому наголосив, що Білорусь завдає ракетно-бомбових ударів, посягаючи на суверенітет України та вбиваючи мирне населення.

Про це він інформує у себе на сторінці у соцмережах.

«З перших днів кривавого російського вторгнення в Україну підтримку країні-агресору активно надає Білорусь. Колони техніки атакували не лише з території Росії, а й із країни, що перетворилася на сателіта РФ. До цього додається використання бойової авіації, артилерії, балістичних ракет і інших засобів з території РБ. Знайте! Ми переможемо!» - емоційно звернувся до українців головний прикордонник.

У кінці офіційного звернення він написав колегам з Білорусі: «Будьте вы прокляты, твари! С презрением», і додав, що білоруські прикордонники недостойні називати себе прикордонниками.
Нагадаємо, на острові Зміїний на півдні України російські військові закликали здатись українців. Проте наші прикордонники послали "російський військовий корабель" «на **й».

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus