USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через «Ягодин» намагалися незаконно провезти партію велосипедних насосів на 400 тисяч

21 Жовтня 2022 15:29
Волинські митники на посту «Ягодин» запобігли вивезенню прихованого від митного контролю товару на понад 400 тисяч гривень.

Про це повідомляє Волинська митниця.

3,5 тисячі ручних велосипедних насосів не були заявлені у товаросупровідних документах, однак фактично містились у транспортному засобі, що ввозив збірний вантаж на адресу столичної фірми. «Зайві» пів тонни товару виявили в результаті поглибленого огляду із перерахунком вантажних місць.

Читати ще: Рекордний показник: за місяць з Волинської митниці переказали до держбюджету понад 2 млрд гривень

Тепер імпортеру загрожує штраф у розмірі 100 відсотків вартості товару та його конфіскація.

Тож матеріали справи за складеним протоколом про порушення митних правил передадуть до суду. До набуття законної сили судових рішень насоси тимчасово вилучено на склад митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2022 16:05
Значить, перед тим проморгали 3,5 тисячі велосипедів. Як в анекдоті, хто вкрав в мене ровер, прийди і забери в мене насос. Навіщо він мені потрібен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus