USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Чи вистачить у Луцьку коштів на ремонт дворів

24 Січня 2015 19:00
Суму, яку передбачили у проекті міського бюджету на ремонт прибудинкових територій, обіцяють збільшити.

Про це йшлося під час розширеного засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 січня.

Під час обговорення проекту міського бюджету на 2015 рік депутат міськради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Микола Дендіберін зазначив, що у 2015 році планували здійснити ремонт в 15 дворах. Він поцікавився, чи, зважаючи на підняття цін, за кошти міського бюджету зможуть здійснити ремонт усіх прибудинкових територій, які були передбачені, чи відремонтують лише частину з них.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький відповів, що, відповідно до кошторисів, на ремонт планують витратити 10,9 мільйона гривень. Це, з його слів, попередні розрахунки. Він зазначив, що думає, що коштів вистачить для ремонту усіх 15 дворів.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк зауважив, що сума, про яку говорить Іван Кубіцький, включає в себе лише вартість асфальту, а у проекті бюджету передбачено також фінансування освітлення та ремонту дитячих спортивних майданчиків. Він визнав, що досі у Луцьку є двори, які не освітлюються зовсім, та пообіцяв, що сума на їх облаштування буде незначно збільшена.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ НА РОЗМІТКУ ДОРІГ У ЛУЦЬКУ ВИТРАТЯТЬ МІЛЬЙОН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 24 Січня 2015 19:12
вистачить!
Лучанин до дідо Показати IP 24 Січня 2015 20:20
Ну.. Колі вистарчить.. А якщо ні - прокурор, як то кажуть, добавить.. Справжній, а не свій (ручний)..
дідо Показати IP 24 Січня 2015 20:42
Совки отримали квартири нахаляву, а платити за утримання свого майна не хочуть. Податок з нерухомості якраз призначений .щоб ремонтувати двори. бютоголові дармоїди хочуть ,щоб за їх загадженні двори платили інші лучани.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus