USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Де в Луцьку та на Волині відключать електроенергію 18 листопада. Графік

17 Листопада 2022 23:25
ПрАТ «Волиньобленерго» запровадило графіки погодинного відключення на завтра, 18 листопада. Разом з тим, НЕК «Укренерго» не скасовані графіки аварійних відключень.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Через паралельне застосування диспетчером НЕК «Укренерго» планового графіку погодинного відключення та екстреного графіку аварійного відключення перерви в електропостачанні можуть тривати довше або електроенергія може зникати не в ті години, як заявлено у графіку. Також час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятися від заявленого у графіку погодинного відключення на 10–20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Якщо надійде окреме розпорядження диспетчера НЕК «Укренерго», графіки аварійних відключень будуть скасовані (про що буде повідомлено додатково). Залишаться в дії лише планові графіки відключень.

Всі відключення пов‘язані з вкрай складною ситуацією з енергетикою в країні.

Міський голова просить також лучан у найближчі дні якомога менше користуватися ліфтами в багатоквартирних будинках.

Через застосування графіків аварійних відключень, підприємствам, що обслуговують ліфти, довелося за останні дні визволяти зі знеструмлених ліфтів сотні лучан.

«Якщо стан здоров‘я дозволяє Вам не користуватись ліфтом, наразі краще користуватись сходами», – йдеться у дописі.

Графік погодинного відключення споживачів електроенергії ПрАТ «Волиньобленерго» на 18 листопада можна переглянути за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Аліна Показати IP 18 Листопада 2022 08:11
А де графік відключень світла ?
Анонім до Аліна Показати IP 18 Листопада 2022 09:38
Внизу посилання на pdf з адресами.
цікавий Показати IP 18 Листопада 2022 08:57
В графіку вказується три позиції часу. Очевидно, будуть відключати в одну з них на вибір? Поясніть, хто знає, хто має доступ до "тіла" електриків.
Анонім до цікавий Показати IP 18 Листопада 2022 09:40
Залежить від дефіциту потужностей більший дефіцит більше будуть вимикати, менший дефіцит вимикатимуть рідше і менше абонентів.
Тамара Миколаївна Показати IP 18 Листопада 2022 20:44
У СМТ. Цумань не дотримуються графіку відключень!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus