USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Доктор Звук провів майстер-клас для журналістів та відеоблогерів

10 Липня 2017 08:00
Український актор озвучки Юрій Коваленко, більш відомий як Доктор Звук, провів майстер-клас для луцьких журналістів та відеоблогерів «Мистецтво володіння голосом у журналістиці». Захід відбувся в суботу 8 липня в Молодіжному центрі Волині. Зустріч організувала громадська організація «Імаго», повідомили у прес-службі ГО.

Лектор розповів про основи володіння голосом, правильне дихання, пояснив, як подавати текст у складних фізичних умовах та як працювати перед камерою та з мікрофоном.

У невимушеній атмосфері разом із майстер-класом відбулася прес-конференція, під час якої Юрій Коваленко розповів, як проходить навчання у першій «Школі Доктора Звука» у Луцьку. Заняття розпочалися 17 червня та проходять щосуботи в антикафе «Innerspace».

Загалом вчаться володіти своїм голосом 30 лучан, серед яких актори Волинського академічного обласного театру ляльок, театр-студії «Гармидер», телеведучі.

На перших заняттях Юрій Коваленко проводив артикуляційні вправи, дихальну гімнастику, вчив читати скоромовки та тексти для різних аудиторій. У майбутньому учасники «Школи Доктора Звука» опанують акторську майстерність, зміну тембру голосу, звукоімітацію та дубляж фільмів, озвучення рекламних роликів.

«Від Луцька в мене лише найкращі враження! Мені подобається це маленьке красиве європейське містечко. Від своїх учнів я отримую віддачу та бачу заохоченість, адже наші заняття – це не стандартна школа, яку потрібно відвідувати, бо так сказала мама. Для мене важливо, аби було хоча б десять людей, які хочуть чогось навчитися і поки їм це буде цікаво, я буду приїжджати та проводити майстер-класи», – поділився враженнями Юрій Коваленко.

Також актор розповів, що в Києві його учнями є багато відомих депутатів, телеведучих та провідних акторів.

Сам же Доктор Звук зізнався, що за 30 років насиченої роботи над своїм диханням та голосом і зараз не припиняє роботи над собою.

Одне із завдань громадської організації «Імаго» – серед талановитих волинян знайти людей, які в майбутньому змогли б озвучувати мультфільми для анімаційної студії.

Набір у «Школу Доктора Звука» триває. Зареєстуватися можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus